77771155
Επιλογή Γλώσσας


Τεχνική Περιγραφή

Τεχνική Περιγραφή

Η οπλισμένη τοιχοποιία Ecobest παράγετε στις εργοστασιακές μας εγκαταστήσεις του ομίλου μας A.Epiphaniou στην Λεμεσό και αντίστοιχα η παραγωγή από την Θυγατρική εταιρία Ecobest Ελλάδος γίνετε στα Οινόφυτα Βοιωτίας, κάτω από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα διαχείρισης.
 

 
Τo πάνελ Ecobest αποτελείται από:
 
Τον πυρήνα του πάνελ από διογκωμένη πολυστερίνη, που είναι μη τοξικός, μη εύφλεκτος, αυτοσβηνόμενος κα χημικά αδρανής.
Τα δύο γαλβανιζέ χαλύβδινα πλέγματα υψηλών αντοχών, που περιβάλουν το μονωτικά μας μέσω, την διογκωμένη πολυστερίνη. Τα δύο πλέγματα συνδέονται μεταξύ τους με την χρήση κάθετων περονών του ίδιου υλικού , οι οποίες είναι ηλεκτροπονταρισμένες σε αυτά.
 
 
Τα πάνελ τοιχοποιίας Ecobest διατίθενται σε πάχη από 3 έως και 30cm και σε ύψος μέχρι και 8m κάθε φορά κατά παραγγελία ανάλογα με της αρχιτεκτονικές ανάγκες τις κάθε κατασκευής.
 

 
 
Μετά την ολοκλήρωση της συναρμολόγησης και τις τοιχοποιίας και την αγκύρωση τις στον σκελετό, προχωράμε με την επικάλυψη του σκελετού της κατασκευής μας με πάνελ επικάλυψης Ecobest, επιτυγχάνοντας αμφίδρομη μόνωση και μία ομογενή εξωτερική επιφάνεια κτιρίου ,εξαλείφοντας τις παραδοσιακές ρωγμές μεταξύ σκελετού και τοιχοποιίας.